NIISUTAV REGENEREERIV KREEM PROZYM CREAM

KOSMEETILINE EFFEKT/KASUTAMISSOOVITUSED

Niisutav ja taastav nahahooldus kõrge mandli ja piimhappe kontsentratsiooniga teostab järkjärgulist koorimist ning sobib ideaalselt kasutamiseks päevakreemina. Kahekordne ja pehme koorimine: naha uuendamine toimub nii AHA hapete kui ka ensüümide toimel. Päevast päeva muutub nahk õhemaks, pehemaks, heledamaks, tõuseb naha toonus. Sisaldab vitamiin C stabiilset vormi, mis võimaldab efektiivselt lahendada pigmentatsiooniga seotud probleeme.

Kasutamine: kanda hommikul ja õhtul GLYCO SERUM 70/10 seerumi peale. Vältige seerumi sattumist silma! 

KOOSTIS

X-PRESSIN – stabiilne papaiast eraldatud ensüümide vorm. Tagab sügava imendumise ning pikaajalise mõju, mis on suunatud naharakkude uuendamisele. 

AA2G- VITAMIIN C STABIILNE VORM Vitamiin C ühenduses glükoosiga säilitab oma aktiivsust ja ei lõhustu. Võimas antioksüdant, stimuleerib kollageeni tootmist. Noorendav efekt. Valgendab nahka, eemaldab pigmenti. 

PIIMHAPE – saadakse fermenteeritud piimast. Leidub sarvkihis kui LOODUSLIKU NIISUTAVA FAKTORI komponent. Väga hüdrofiilne (tõmbab ligi veemolekule). Nahk muutub hästi niisutatuks. Omab pehmeid koorivaid omadusi. Parandab nahajumet.

MANDELHAPE– mõruda mandli ekstrakt. Omab pehmet koorivat efekti. Põletikuvastane efekt.

 

PRESENTATSIOON
Kodune hooldus: Purk 50 ml E912 Professionaalne hooldus: 200 ml tuub E905