TOITEV REGENEREERIV KREEM  INTRAZYM CREAM

KOSMEETILINE EFEKT/ KASUTAMISSOOVITUSED

Toitev ja taastav nahahooldus kõrge tartaar-, mütsiin- ning piimhappe kontsentratsiooniga. Kreem teostab järk-järgulist koorimist ning kaotab erinevaid pignentatsiooni pisidefekte. Sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks päevakreemina. Kahekordne pehme koorimine: naha uuendamine toimub nii AHA-hpete kui ka ensüümide mõjul. Päev päeva järel muutub nahk õhemaks, pehmemaks, heledamaks, samuti tõuseb naha toonus ning väheneb kortsude arv. 

Kasutamine: kanda peale GLYCO SERUM 70/10 seerumit hommikul ja õhtul. Vältige kreemi sattumist silma!

KOOSTIS

X-PRESSIN – stabiilne papaiast eraldatud ensüümide vorm. Tagab sügava imendumise ning pikaajalise mõju, mis on suunatud naharakkude uuendamisele. 

AA2G- VITAMIIN C STABIILNE VORM Vitamiin C ühenduses glükoosiga säilitab oma aktiivsust ja ei lõhustu. Võimas antioksüdant, stimuleerib kollageeni tootmist. Noorendav efekt. Valgendab nahka, eemaldab pigmenti

 


PIIMHAPE – saadakse fermenteeritud piimast. Leidub sarvkihis kui LOODUSLIKU NIISUTAVA FAKTORI komponent. Väga hüdrofiilne (tõmbab ligi veemolekule). Nahk muutub hästi niisutatuks. Omab pehmeid koorivaid omadusi. Parandab nahajumet.

TARTAARHAPE – saadakse rohelisest viinamarjast. Stimuleerib epidermise rakkude uuendamist, väljendunud noorendav toime.

MÜTSIINHAPE – saadakse suhkrupeedist. Stimuleerib epidermise rakkude uuendamist, blokeerib raskemetallide ioone, võitleb vabade radikaalidega.

 

PRESENTATSIOON
Kodune hooldus: Purk 50 ml E913 Profesionaalne hooldus: Puudub