NOORENDAV PUHASTUSLOSJOON AQUAGEN

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Lõpetab puhastamise rituaali ning samaaegselt alustab naha hoolduse protsessiga. Rahustab ärritusi, suurepäraselt puhastab ja niisutab nahka, säilitades looduslikku pH bilanssi. Valmistab nahka ette järgnevate kosmeetikatoodete pealekandmiseks (seerumid, maskid, kreemid)
Kasutamine: Niisutage vatipadjakest losjooniga ning õrnade liigutustega puhastage nägu ja kaela, eemaldades puhastuspiima jääke. Mõeldud igapäevaseks näo puhastamiseks ja hooldamiseks kodustes tingimustes. Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.

MURAKA EKSTRAKT – tõstab nahakudede toonust, leevendab ärritusi, avaldab kerget pleegitavat toimet. Suurepärane põletikuvastane aine
EEDELVEISI EKSTRAKT: selle aine kestadel on rahustav ja põletikuvastane toime. Ekstraktis leiduvad polüfenooli ained võitlevad vabade radikaalide vastu.

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 250 ml plastikpudel E975

Professionaalne hooldus: 500 ml plastikpudel E988