SEERUM KORSUDE TÄITMISEKS MICRO-FILLER

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Kortsude kiireks korrektsiooniks nende ’’täitmise’’ meetodil mõeldud SEERUM. Preparaat kuuub viimase põlvkonna kosmeetikumide hulka. Üheaegselt kasutatakse mitmet aktiivset komplekssi. Seerum avaldab FÜSIOLOOGILIST toimet – väheneb kortsude ulatus ja sügavus. Seerumis sisalduvad optilised reflektorid avaldavad samuti momentaalset VISUAALSET effekti vähendades nii kortse ja voldiksei kui ka selliseid naha defekte nagu laienenud poorid, naha rasusus, hallikas jume
Kasutamine: kandke peale 5 seerumi doosi: üks laubale, üks doos kummalegi silmaümbruspiirkonnale, üks doos kummalegi nasolabiaalsele voldile. Kergete masserivate liigutusetega töödelge kortsukesi ning laske seerumil imenduda. Kasutage igapäevaselt, hommikul ja õhtul kombineerides teiste antud sarja preparaatidega.  Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.
RONAFLAIR – keraamilised nanograanulid räni- ja titaankattega. Orgaaniliselt kreemisisaldusse lisatuna, tagavad nad maskeerivat effekti kortsude vähendamise näol, annavad kreemile siidise tunde.    

MIKROGRAANULID KORTSUDE TÄITMISEKSKonjac Glucomannan kujutab endast taimse päritoluga polüsahhariidi, millel on ainuaadsed omadused imeda endasse vett – üks molekul on suuteline kinni pidma oma molekulmassist 200 korda suurema massiga veekoguse. Taime ennast kutsutakse ’’kuradi palmiks’’ ning ta kasvab Lõuna Hiinas, Tailandis ja Vietnamis. 

 

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: Tuub 30 ml Е979

Professionaalne hooldus: Tuub 75 ml Е997