KORRIGEERIV TOONIV KREEM CC CORRECTIVE CREAM N 2
(LOOMULIK BEEŽ)

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Tooniv kreem näo ja kaela nahale. Koostises leiduvad kvaliteetsed pigmendid, mis sobivad vanemaealisele nahale. Kreem sisaldab samuti aktiivseid komponente, mis kaitsevad oksüdatiivse stressi eest, tõsavad toonust, niisutavad ja toidavad nahka. Kreemi koostis võimaldab korrigeerida välimust ilma lisakosmeetika kasutamise vajaduseta.
Kasutamine:  Kanda peale hommikuti eelnevalt puhastatud nahale. Nahatoitmise intensiivistamiseks kandke seda päevakreemi peale. Parima efekti saavutamiseks kasutage viimstlemiseks pulber- või kompakt-puudrit.  

KOOSTISOSAD

AQUAXYL – optimeerib epidermise niisutust, vähendab transdermaalset niiskuskadu. Silub naha mikroreljeefi.
MENIANESI HÜDROSULFAAT–  taime Menyanthes trifoliate- Вахта vedel ekstrakt. Võimas antioksüdant. Kaitseb vitamiin C-d lagunemise eest ning sellega kiirendab kollageeni sünteesi, tugevdades kudesid ning tõstes naha turgorit ja toonust.
VITAMIIN Е -  kaitseb nahka vabade radikaalide laastava toime eest. Võimas põletikuvastane aine.

KIIVI  EKSTRAKT vitamiinide C ja E allikas, võimas antioksüdant, avaldab põletikuvastast mõju, vananemise profülaktika. Sisaldab mikroelemente: vask, magneesium ja kaalium, mis reguleerivad rakkude tegevust.

SHI ÕLI – pehmendab ja niisutab epidermist tänu oma erakordselt suurele kontsentratsioonile erinevaid rasvhappeid, seebistamatta aineid ja vitamiine. 

 

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: Tuub 30 ml Е985

Professionaalne hooldus: Puudub