RAHUSTAV PUHASTUSPIIM BIODORFINE 

KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISSOOVITUSED

Puhastab nahka õrnalt meigist ning mustusest. Õrnalt puhastab ärritunud nahka. Taastab naha loomuliku kaitsekihi ning vabastab põletikulisele nahale omasest ebamugavustundest ning kipitamisest. Vähene kogus piima kanda näo- ja kaelapiirkonnale. Sõrmeotstega jaotada toode ühtlaselt nahal ning õrnalt masseerida. Piim eemaldada vatipadja abil, seejärel hoolikalt puhastada PUHASTAVA NÄOVEEGA E1380. Mõeldud igapäevaseks kasutamiseks. 

KOOSTIS:

SEPICALMS S: vähendab põletiku tekkimisprotsessi geneetilismolekulaarsel tasemel. Stimuleerib endorfiinide sünteesi. Taastab koheselt mugavustunde ning rahustab nahka. Loob kaitsekihi vabade radikaalide eest.

APRIKOOSIPIIM (NATAMILK): looduslik toode, mis põhineb taimse päritoluga piimal. Sisaldab rasvlahustuvaid ja vees lahustuvaid taimeosasid. Aprikoosi ekstrakt toidab ning niisutab nahka. Toimib pehmendavalt ja rahustavalt taastades naha loomulikku kaitsekihi. 

POJENGI JUURTE EKSTRAKT: tõhus põletikuvastane toime tänu kõrgele paeoniflorini sisaldusele.

RAUDÜRDI DESTILLAAT: pehmendab ning rahustab nahka, taastab toonust ning parandab kudede elastsust.

ALTEE EKSTRAKT: tuntud fütoteraapias kui põletikuvastane ning nahka pehmendav aine. Soodustab epidermise kiiret paranemist ning struktuuride taastamist.

PAKEND

Koduhooldus: 250ml pudel E1379

Professionaalne kasutamine: 500ml pudel E1367