ТОNISEERIV PUHASTUSPIIM BE FRESH MILK

KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Eemaldab meigi, puhastab naha mustusest ja säilitab naha kaitsekihti.
Kandke puhastavat näopiima kaela- ja näonahale, õrnade ringjate liigutustega jaotage see ühtlaselt laiali, seejärel eemaldage vatipadja ja samasse sarja kuuluva toniseeriva toonikuga.
Kasutmine: igapäevaselt

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

B3-VITAMIIN - põletikuvastase toimega, kaitseb UV-kiirguse ja väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Stimuleerib rakkude uuenemisprotsesse. Suurepärane niisutaja, mis parandab naha toonust ja elastsust. Võitleb vananemismärkidega.

SALAT-EUTERPEPALMIEKSTRAKT - Euterpe Oleracea ekstrakt kujutab endast B1, B2, B3, C ja E-vitamiinide ja mineraalainete looduslikku kontsentraati . Antioksüdant, mis kaitseb naharakke vabade radikaalide eest.

JÕHVIKAEKSTRAKT - suure C-vitamiini ja flavonoidide sisaldusega. Antioksüdant, mis kaitseb rakke vabade radikaalide eest. Sisaldab Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 komplekse, mis on tugeva põletikuvastase ja haavu parandava toimega. Kaitseb rakumembraane kahjulike keskkonnategurite eest.

PAKEND

Koduhooldus: 250 ml pudel  Е1853

Professionaalne hooldus500 ml pudel  Е1842