AKTIIVSETE SEERUMITE KOMPLEKT INTENSIVE COCKTAIL

KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

SEERUM PURE DETOX
Kui teie nahk on väsinud ja lodev siis B3-vitamiini sisaldus seerumis aitab kaitsta nahakudesid vabade radikaalide eest, parandada hapniku küllastumist ja välisilmet. Seerumil on puhastava efektiga, kindlustab nahale terveks päevaks kindla kaitse atmosfääri kahjulike heitmete ja väliskeskkonna agressiivsete faktorite eest.
SEERUM HYDRA JET
Kerge ja vesine struktuur pakub sügavat niisutust, rahustab ja pehmendab nahka. B5 ja E-vitamiinid rahustavad ja niisutavad kuiva ja tundlikku nahka.
SEERUM AGE RESIST
B9-vitamiini ja A-vitamiini (retiinooli) kooslus annab uskumatult hea stimuleeriva toime, mis käivitab naha regenereerimise protsessid. Seerumi regulaarne kasutamine annab noorendava efekti, paradab naha toonust ja elastsus. Igapäevasel kasutamisel kaovad nahalt väsimuse tunnused, näoovaal läheb pingule, nahk muutub siledamaks ja pringimaks, nooruslikumaks.
SEERUM CLEAR RADIANCE
Seerum sisaldab C-vitamiini ja biotiini. Seerum aitab vähendada pigmendilaike, ühtlustab ja muudab nahatooni heledamaks, parandades selle struktuuri. Seerumi igapäevasel kasutamisel muutub nahk säravamaks, C-vitamiin annab stimuleeriva ja noorendava efekti.

Kasutamine: enne kasutamist loksutada! TEGU ON VÄGA AKTIIVSE PREPARAADIGA! ALUSTAGE VÄIKESEST KREEMI KOGUSEST!

Professionaalne kasutamine: vastavalt protokollile

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

B9-VITAMIIN - foolhape mängib elutähtsat rolli rakkude uuenemisel, kaitseb DNA'd ja taastav UV-kiirte kahjustusi. Võimas antioksüdant, stimuleerib fibroblastide aktiivsust ja blokeerib vananemise mehhanisme.

INDIA GARTSIINIAÕLI - rikastatud polüküllastumata rasvhapetega, stimuleerib naharakkude regeneratsiooni.

ARGAANIAÕLI - rikastatud eluliselt tähtsate rasvhapete ja E-vitamiiniga. Annab elujõudu ja parandab naha kaitsefunktsioone.

B5-PROVITAMIIN - niisutava, haavu parandava ja põletikuvastase toimega. Rahustab ärritunud nahka, toniseerib ja muudab elastseks, vähendab niiskusekadu.

 E-VITAMIIN - kaitseb rakumembraani vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Võimas antioksüdant, on niisutava ja põletikuvastase toimega.

 LIPIDURE - tänu biomimeetilistele omadustele ja biosobivusele rakumembraani fosfolipiididega paraneb nahakudede struktuur, mis saab ühtlasi ka sügavalt niisutatuks.

FUCOGEL - kohene ja püsiv 12-tunnine niisutav toime, loob hügroskoopse kihi.

SÄRAVA NAHA VITAMIINIKOKTEIL - stabiliseeritud C ja H-vitamiini (biotiin) kombinatsioon. Vesilahustuv C-vitamiin on muudetud stabiilsel kujul rasvlahustuvaks preparaadiks. Võimas antioksüdant, mis stimuleerib kollageeni tootmist, pärsib melaniini tootmist, helendab pigmendilaigud ja ühtlustab nahatooni. H-vitamiin ehk biotiin on naharakkude regeneratsiooni stimuleerija. Mängib olulist rolli naharakkude homöostaasi säilitamisel.

RETINOOL (A-vitamiin) - stimuleerib naharakkude uuenemist, reguleerib melanotsüütide aktiivsust, valgendab ja vähendab pigmendilaike. Stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, suurendab hüaluroonhappe kontsentratsiooni sidekoe maatriksis.

PISTAATSIAEKSTRAKT - ennetab nahakudede dehüdratsiooni muutes nahka siidiselt pehmeks.

JÕHVIKAEKSTRAKT - suure C-vitamiini ja flavonoidide sisaldusega. Antioksüdant, mis kaitseb rakke vabade radikaalide eest. Sisaldab Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 komplekse, mis on tugeva põletikuvastase ja haavu parandava toimega. Kaitseb rakumembraane kahjulike keskkonnategurite eest.

B3-VITAMIIN - põletikuvastase toimega, kaitseb UV-kiirguse ja väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Stimuleerib rakkude uuenemisprotsesse. Suurepärane niisutaja, mis parandab naha toonust ja elastsust. Võitleb vananemismärkidega.

PAKEND

Koduhooldus: 4*2*1.5  ml ampullid karbis Е1856

Professionaalne hooldus4*1,5 ml ampullid karbis Е1846