NIISUTAV KREEM ALL DAY HYDRA SOURCE


KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Kreemi siidiselt pehme tekstuur värskendab nahka ja kaotab väsimuse märgid. Sügavalt niisutab ja värskendab nahka seestpoolt, parandades nahatooni.
Kasutamine: kandke kreem hoolikalt puhastatud nahale hommikul ja/või õhtul. Soovitatav kombineerida ühe sama sarja seerumiga, pärast selle kasutamist jaotada kreem õrnalt masseerivate liigutustega näo- ja kaelanahale ja lasta imenduda.
Professionaalne kasutamine - vastavalt protseduuri järjekorrale.

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

VITAMIINIKOKTEIL - E, C, B3, B5 ja B6-vitamiinide kombinatsioon niisutab ja silub nahka, kaitseb vabade radikaalide eest ning parandab nahastruktuuri läbi toonuse ja elastsuse tõstmise.

HÜALUROONHAPE - selle madal molekulaarmass aitab tungida sügavale nahakihtidesse. Stimuleerib kollageen-1 sünteesi ja tõstab hüaluroonhappe sisaldust nahas. Soodustab nahakudede turgori paranemist. 

PRUUNVETIKAEKSTRAKT - Laminaria ja Lessonia vetikate ekstraktid sisaldavad guluroon- ja mannuroonhappeid. Molekulide üliväikesed mõõtmed võimaldavad nende tungimist naha keskmistesse kihtidesse. Kiirendab kollageeni ja elastiini tootmist, aeglustab vananemist.

 AASIA VESINABA - haavaparandava, põletikuvastase ja rahustava toimega, aktiveerib naharakkude regeneratsiooniprotsesse. Võimas antioksüdant.

 H2O MIKROPLAASTRID - looduslik biopolümeer, suurepärane niisutaja, mis annab kohese ja kauakestva, kuni 48 tunnise niisutuse.

PAKEND

Koduhooldus: 50 ml kreemipurk   Е1862

Professionaalne hooldus4*2 ml pakend karbis Е1846