TOITEV KREEM ESSENTIAL NUTRITION 


KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Kreemi mõnusalt pehme tekstuur kingib nahale mugavustunde, toidab sügavuti ja silub kortse. Kreemi igapäevasel kasutamisel kaovad väsimuse ilmingud, nahk muutub säravaks, siledaks ja hooldatuks.
Kasutamine: kandke kreem hoolikalt puhastatud nahale hommikul ja/või õhtul. Soovitatav kombineerida ühe sama sarja seerumiga ja kasutada kreemi pärast seerumit.

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

VITAMIINIKOKTEIL - E, C, B3, B5 ja B6-vitamiinide kombinatsioon niisutab ja silub nahka, kaitseb vabade radikaalide eest ning parandab nahastruktuuri läbi toonuse ja elastsuse tõstmise.

ALFA-BISABOLOL - võimas põletikuvastane ja haavaparandav vahend, mis rahustab nahka.

INDIA GARTSIINIAÕLI - rikastatud polüküllastumata rasvhapetega õli stimuleerib epidermise rakkude regeneratsiooni.

VIINAMARJASEEMNEÕLI - tähtsate rasvhapete Omega-3 ja Omega-9 küllusliku sisaldusega. Parandab ja taastab naharakke. Õlis sisalduvad polüfenoolid ja E-vitamiin on tugeva antioksüdantse omadusega ja ennetavad naharakkude vananemist.

SHEAÕLI - sisaldab rikkalikult A, D, E ja F-vitamiine. Pehmendab, sügavalt niisutab ja taastab nahka.

TORKAVA RUSKUSEEKSTRAKT - turse- ja põletikuvastane vahend, mis rahustab nahka ja stimuleerib kehavedelike välutamist.

DIKAALIUMGLÜTSÜRRISAAT- (dipotassium glycyrrhizinate) - Võimsa põletikuvastase ja ärritusi rahustava toimega vahend, mida valmistatakse lagritsast.

PAKEND

Koduhooldus: 50 ml kreemipurk   Е1864

Professionaalne hooldusPole olemas