PINGULDAV KREEM NON STOP TONUS 


KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Kreemi pehme tekstuur annab energiat ja mõjub nahale pinguldavalt. Aitab siluda kortse, tuues esile pinguldatud näokontuurid. Igapäevasel kreemi kasutamisel vähenevad väsimusmärgid märgatavalt.
Kasutamine: kandke kreem hoolikalt puhastatud nahale hommikul ja/või õhtul. Soovitatav kombineerida ühe sama sarja seerumiga ja kasutada kreemi pärast seerumit.

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

VITAMIINIKOKTEIL - E, C, B3, B5 ja B6-vitamiinide kombinatsioon niisutab ja silub nahka, kaitseb vabade radikaalide eest ning parandab nahastruktuuri läbi toonuse ja elastsuse tõstmise.

NUTRIPEPTIIDID - aminohapete molekulid, di- ja tripeptiidid imenduvad kiiresti naha sisse ja taastavad kasulike ainete puudujääki. Stimuleerivad naharakkudes metabolismi protsesse ja parandavad kaitseomadusi. Taastavad nooruslikku välimust, parandavad naha vitaalsust ja rakukudede hapnikuvahetust.

OLIGOCORAIL  – Coralina Officinalis vetikate ekstrakt. Rikkaliku mikroelementide sisaldusega: magneesium, mangaan, tsink ja kaltsium. Taastab mikroelementide puudujääki ja stressiga ülekoormatud naha elujõudu.

ALGISIUM - looduslik preparaat, silikooni derivaat, mis toetab naha mehaanilisi omadusi. Mõjub põletikuvastaselt ja niisutavalt.

PAKEND

Koduhooldus: 50 ml kreemipurk Е1863

Professionaalne hooldusPole olemas