LIPO STRESS KODUKOMPLEKT


KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Tugevatoimeline neuroprotektor. Stimuleerib β-endorfiinide tootmist, mis võimaldab leevendada stressist tekitatud survet „kokkupressitud“ kudedes ning käivitada lipolüüsi protsessid. Kasutamine: kodustes tingimustes: segage omavahel kreem DESTRESS FLUID ja seerum NEUROLYSIS SERUM (kallake seerum kreemipudelisse), segage ühtlase konsistentsi saavutamiseks ning kandke probleemsetele aladelee. Kasutada hommikul ja õhtul katkematu kuurina.

KOOSTISOSAD

LIPOLÜÜTILINE SEERUM

PALMARIA PALMATA: punavetikas, sisaldab palju B12-vitamiini ning Omega-3 kompleksi. Aktiveerib mikrotsirkulatsiooni, tugevdades kapillaaride seinu. Tursetevastane toime.

SVELTONYL: biotehnoloogiline toode, aktiivne kompleks tugeva rasvapõletustoimega. Kompleks pärsib teatud rasvade varumist soodustavaid fermente, käivitades seega triglütseriidide lõhestumisprotsesid ning aitades kaasa jääkainete juhtimisele vereringesse. Tursetevastane toime, parandab vereringe ja lümfisüsteemi kapillaaride talitust.

 

KERGE KREEM

GLUTRAPEPTIDE: neurolipolüüsi stimulaator.

BETAPHROLINE: β-endorfiinide toomise stimulaator.

VALGE TEE EKSTRAKT: sisaldab polüfenoole ja B-vitamiini. Antioksüdant, tugev põletikuvastane toime. Stimuleerib lipolüüsi tänu kofeiini sisaldusele.

ALEKSANDRIA LOORBERIPUU VILJADE EKSTRAKT: kaitseb veene, vähendades veenivõrgustiku nähtavust naha pinnal.

KIMARINE: vetikaekstrakt (laminaaria), tugev antioksüdant, kaitseb nahka raskmetallide toksilise mõju eest.

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 150 ml pudel+10 ml pudel komplektis E881

Professionaalne hooldus: kerge kreem-   200 ml tuub E885