TAASTAV TOITEKREEM  SENSIBACILIA

KOSMEETILINE TULEMUS/SOOVITUSED KASUTAMISEKS

Kreem aitab taastada naha loomuliku mikrofloora tasakaalu. Kerge tekstuuriga kreem imendub kiiresti ja toidab nahka sügavuti. Parandab epidermise barjäärifunktsiooni. Nahk näeb iga päevaga siledam ja pinguldatum välja, on hoolitsetud ja täiuslik.

KOOSTISOSAD

RELIPIDIUM: taastab naha mikrobioota, normaliseerib tasakaalu, stimuleerib immuunsussüsteemi ja soodustab epidermise lipiidide sünteesi. Taastab epidermise barjäärifunktsioone.

ACTIBIOME: ennetab epidermise düsbioosi  (kasulike bakterite hävitamine), taastab loodusliku antibakteriaalse kaitse, vähendab põletike teket, taastab naha pH-taseme.

LIPOBELLE SOYAGLICONE: genisteiin, soja isoflavoonide erivorm, mõjub naharakkudele sarnaselt hormoonidele. Soodustab kollageeni ja hüaluroonhappe tootmist, stimuleerib fibroblaste.

OLIIVIÕLIEKSTRAKT: antioksüdant, on tervendava toimega, rahustab põletikulist ja tundlikku nahka.

E-VITAMIIN: antioksüdant, on vananemisvastase toimega. Kaitseb rakumembraane. Parandab mikrotsirkulatsiooni, on põletikuvastase toimega.

JOJOBAÕLI: on tervendava toimega, ennetab dehüdratsiooni, taastab naha kaitsemantlit. Omab vananemisvastast toimet.

ARGAANIÕLI: kõrge E-vitamiini sisaldusega, soodustab regenereerimisprotsesse. On antioksüdantsete omadustega. Tagastab kuivanud ja dehüdreerunud nahale mugavustunde.

SAIALILLEEKSTRAKT: rahustab ärritunud kohad, on põletikuvastase ja raviva toimega. Antiseptik. Tugevdab immuunsussüsteemi.

BIOECOLIA: biotehnoloogia abil saadud oligosahhariid. Prebiootikum, mis aitab taastada individuaalset mikrofloorat. Stimuleerib immuunsussüsteemi. Antimikroobne toime.

OLIIVIÕLIEKSTRAKT: antioksüdant, on tervendava toimega, rahustab põletikulist ja tundlikku nahka.

PÕLDTUDERI ÕLIEKSTRAKT: taastava toimega, kõrge Omega 3, Omega 6 ja Omega 9 sisaldusega.

ESITLEMINE
Kodune hooldus: 50 ml purk E1915 Professionaalne hooldus: Salongiprotseduuride komplekti osana 4*2 ml kotikesed E1904