TOITEV JA TAASTAV ÖÖKREEM  NUTRIBACILIA

KOSMEETILINE TULEMUS/SOOVITUSED KASUTAMISEKS

Kreem aitab taastada naha loomuliku mikrofloora tasakaalu. Rikkaliku tekstuuriga kreem intensiivselt toidab ja niisutab, taastab kuiva ja dehüdreerunud nahka, mõjudes tundlikule nahale rahustava palsamina. Ideaalne taastav öökreem. Parandab epidermise barjäärifunktsiooni. Nahk näeb iga ööga siledam ja pinguldatum välja, on hoolitsetud ja täiuslik.

KOOSTISOSAD

RELIPIDIUM: taastab naha mikrobioota, normaliseerib tasakaalu, stimuleerib immuunsussüsteemi ja soodustab epidermise lipiidide sünteesi. Taastab epidermise barjäärifunktsioone.

ACTIBIOME: ennetab epidermise düsbioosi (kasulike bakterite hävitamine), taastab loodusliku antibakteriaalse kaitse, vähendab põletike teket, taastab naha pH-taseme.

LIPOBELLE SOYAGLICONE: genisteiin, soja isoflavoonide erivorm, mõjub naharakkudele sarnaselt hormoonidele. Soodustab kollageeni ja hüaluroonhappe tootmist, stimuleerib fibroblaste. 

 

KAHEAASTASE KUNINGAKEPI ÕLI: pehmendab nahka ja taastab naha kaitsemantlit. On vananemisvastase toimega.

SHEAÕLI: kõrge A, D, E ja F-vitamiinide sisaldusega, toidab nahka. Tagastab kuivanud ja dehüdreerunud nahale mugavustunde.

SALAT-EUTERPEPALMI VILJADE ÕLIEKSTRAKT (Euterpe oleracea): antioksüdant, ideaalne vahend oksüdatiivse stressiga võitlemiseks ja kahjustatud kudede taastamiseks.

HARILIK KURGIROHUÕLI: tänu kõrgele F-vitamiini sisaldusele on tuntud oma taastava ja elustava toime poolest. Taastab epidermises lipiidide puudujääki, osaleb rakumembraanide taastamises.

ESITLEMINE
Kodune hooldus: 50 ml purk E1916 Professionaalne hooldus: 200 ml tuub E1902