REGENEREERIV TURGUTAV SEERUM - SYMBIOTIC SERUM

KOSMEETILINE TULEMUS/SOOVITUSED KASUTAMISEKS

Kahekordse toimega seerum, soodustab naha loomulikku mikrofloora tasakaalu taastamist ja taastab hormonaalse tasakaalu. Seerumi ülimalt kerge tekstuur imendub kiiresti ega jäta nahale rasvase kile tunnet. Nahk näeb iga päevaga siledam ja pinguldatum välja, on hoolitsetud ja täiuslik.
Enne kasutamist loksutada. 

KOOSTISOSAD

RELIPIDIUM: taastab naha mikrobioota, normaliseerib tasakaalu, stimuleerib immuunsussüsteemi ja soodustab epidermise lipiidide sünteesi. Taastab epidermise barjäärifunktsioone.

ACTIBIOME: ennetab epidermise düsbioosi (kasulike bakterite hävitamine), taastab loodusliku antibakteriaalse kaitse, vähendab põletike teket, taastab naha pH-taseme. 

LIPOBELLE SOYAGLICONE: genisteiin, soja isoflavoonide erivorm, mõjub naharakkudele sarnaselt hormoonidele. Soodustab kollageeni ja hüaluroonhappe tootmist, stimuleerib fibroblaste. 

AASIA VESINABAEKSTRAKT: rahustab põletikulist nahka, soodustab kollageeni ja elastiini tootmist. Stimuleerib epidermise rakkude regenereerimisprotsesse.

GLÜTSÜRRISIINHAPE: rahustab nahka ja ravib põletikku.

UNISOOTH: polüsahhariidide kombinatsioon, rohelise tee ja tammelehtede ekstraktid. Tugevdab immuunsüsteemi ja kaitseb Langerhansi rakke. Avaldab pikaajalist rahustavat ja põletikuvastast toimet.

ESITLEMINE
Kodune hooldus: 30 ml dosaatoriga pudel E1912
  
Professionaalne hooldus: 4*2,5 ml tuubid Salongiprotseduuride komplekti osana E1904