HAPPELINE SEERUM GLYCO SERUM 70/10

KOSMEETILINE EFFEKT/KASUTAMISSOOVITUSED

Seerum, mille aluseks on kontsentreeritud glükool- ja salitsüülhape, teostavad keemilist koorimist momentaalse efektiga ning käivitab intensiivse rakkude uuendamise protsessi. Seerum on mõeldud võitlemiseks otseste vananemismärkidega ning omab väljendunud noorendavat efekti. Sügav preparaatide imendumine on tagatud eesmärgipärase kollageeni ja elastiini tootmise eest vastutavae võtmerakkude mõjutamisega.                                        Kasutamine: kanda paar tilka seerumit näo ja kaela nahale hommikul ja õhtul. Võimalik on mõningane kipitamise või torkimise tunne, mis on täiesti normaalne. Seerumi peale kandke teie näonahatüübile sobiv kreem.

ИНГРЕДИЕНТЫ

X-PRESSIN – stabiilne papaiast eraldatud ensüümide vorm. Tagab sügava imendumise ning pikaajalise mõju, mis on suunatud naharakkude uuendamisele. 

X50KAHEKIHILISED PLGA KAPSLID –kõige uuem vananemisvastane preparaat, biopolümeeri mikrokapslid, mis on seotud vase hektapeptiidi ja pantoteenhappega. Kutsub esile mitmekordse kollageeni tootmise intensiivistumise, toime kestab väga pikka aega.

AA2G- VITAMIIN C STABIILNE VORM Vitamiin C ühenduses glükoosiga säilitab oma aktiivsust ja ei lõhustu. Võimas antioksüdant, stimuleerib kollageeni tootmist. Noorendav efekt. Valgendab nahka, eemaldab pigmenti.  

LAIMI EKSTRAKT – puhastav ja antiseptiline toime. Stimuleerib fibroblaste, tõstab nahaturgorit. Ideaalne toode naha vitaalsuse parandamiseks.

SALITSÜÜLHAPE –  kuulub beetahüdrohapete juurde. Avaldab võrreldes AHA hapetega oluliselt pehmemat toimet nahka ärritamata. Omab antibakteriaalset, põletikuvastast ning taastavat toimet, stimuleerib rakkude uuendamist, võitleb vananemistunnustega.

GLÜKOOLHAPE – toodetakse suhkruroost. Glükoolhape molekul on AHA-hapetest kõige väiksemate mõõtmetega. Imendub sügavamatesse nahakihtidesse, stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, väljendunud niisutav toime.

GREIBI EKSTRAKT – toniseeriv ja nahka tugevdav toime. Seob mineraalaineid, võitleb elastiini lõhustamisega.

 


PRESENTATSIOON
Kodune hooldus: 30 ml pudel Е911 Pofesionaalne  hooldusPuudub