ÕRN SILENDAV KOORIJA PERFECT PEEL

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Võimas epidermise uuendamine ja mikrolohvimine. Parandab naha mikroreljeefi. Innovatsiooniline kahefaasilise toimega produkt: suhkru mikrokristallid avaldavad pehmet koorivat toimet, seejärel lahustudes neid sõrmeotste ja vee kontakti abiga, muutub see aktiivseks preparaadiks, mis moodustab peent sametist kilet ning osaliselt imendub nahka. Surnud rakud eemaldatakse epidermise pinnalt ning nahk muutub pehmeks, sametiseks ja säravaks. 
Kasutamine: Võtke purgist umbes metsapähkli suurune kogus koorijat ning kandke seda näole ja kaelale kuivade sõrmeotstega. Kergete ringjate liigutustega jaotage toode kogu pinna peale laiali ning viige läbi õrn koorimisprotseduur. Seejärel niisutage sõrmeotsad veega ning jätkake koorimist kuni toote täieliku lahustumiseni. Peske koorija jäägid maha sooja veega. Kasutage üks või kaks korda nädalas. Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.

BAOBABI VILJADE ÕLI -  avaldab parandavat ja põletikuvastast toimet, rahustab ärritusi, toidab nahka. Soodustab epidermise uuenemist
ANNATO ÕLI sisaldab rohkelt mikroelemente (tsink, magneesium, vask, seleen). Looduslik antioksüdant, vähendab UV kahjulikku mõju, püüab kinni vabad radikaalid. Parandab naha elastsust

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 50 ml purk E976

Professionaalne hooldus: 250 ml purk E989