NOORENDAV ÖÖKREEM MATRIXCELL

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Öine palsam, mis taastab naha struktuuri teie une ajal. Kõrge aktiivsete elementide kontsentratsioon, mis taastavad näo ovaali, täidavad kortse ja voldikesi, tõstavad nahaturgorit ning reaalselt noorendavad naharakke. Granaadipuu ekstrakt, vitamiin E ja oliiviõli tagavad vabade radikaalide vastast kaitset ning teostavad vananemisvastast profülaktikat. Nägu muutub enam pinguldatud ja nooruslikumaks ning nahk omandab noorele eale iseloomulikku välist sära ja siledust.
Kasutamine: kanda peale enne magamaminekut eelnevalt hoolikalt puhastatud näo ja kaela nahale pärast pinguldavat või valgendavat seerumit. Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.
KAKAO ÕLI– rikkalik erinevate õlide ja mineraalainete sisaldus tagab head toitmist ning taastab nahastruktuuri. Samuti taastab epidermise sarvkihi rakuvälise tsemendi struktuuri. Tänu oma kõrgele vitamiinide ja fütosteroolide kontsentratsioonile, peetakse seda võimsaks antioksüdandiks. Kollageeni sünteesi stimulaator, tõstab naha toonust ja elastsust
SHI ÕLI – pehmendab ja niisutab epidermist tänu oma erakordselt suurele kontsentratsioonile erinevaid rasvhappeid, seebistamatta aineid ja vitamiine. 
VITAMIIN Е -  kaitseb nahka vabade radikaalide laastava toime eest. Võimas põletikuvastane aine.

MATRIKSIL -  biotehnoloogiline produkt. Stimuleerib fibroblaste, suurendab kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi. Väljendunud kortsudevastane toime
VOLUFORM -  biotehnoloogiline produkt. Lipofillingu looduslik analoog: preparaat, mis täidav kortse ja taastab näoovaali. MAHU effekt saavutatakse kortsude täitmisega ning LIFTINGU effekt saadakse kollageeni ja elastiini struktuuri tugevdamisega.
GRANAADI EKSTRAKT -  võimas looduslik antioksüdant. Tänu tanniinide ja antotsianiinide sisaldusele omab põletikuvastast toimet.
OLIIVIÕLI -  pehmendab ja toidab nahka, hea antioksüdant
MESILASVAHA– pehmendab, niisutab ning tagab epidermise oksügenisatsiooni. Suurepärased kudesid parandavad omadused.

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: Purk 50 ml Е982 

Professionaalne hooldus: Tuub 200 ml Е990