KÕRGE TIHEDUSEGA MASK HIGH DENSITY MASK

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Mask kujutab endast kompleksset preparaati kiireks pinguldamiseks, nahakudede struktuuri taastamiseks ning vananemisvastaste protsesside vastu võitlemiseks. Kõrge bioaktiivsete ainete kontsentratsioon. Mask sisaldav samuti naturaalsete õlide komplekssi, mis toidavad ja taastavad nahka. Maski õrn sametine struktuur kutsub esile positiivseid emotsioone selle pelekandmisest. Prast protseduuri näeb nägu välja puhanuna ja nooremana, taastub nooruslik näo ovaal, vähenevad kortsud ja voldikesed.
Kasutamine: murda ära ampulli kael ning rapudata pulber kaussi. Täita tühi ampull sooja veega ning kallata pulbrile. Segada hoolikalt ning seejärel kanda näo ja kaela nahale. Jätta peale 20 minutiks. Seejärel loputada sooja veega ning puhastada nahka losjooniga. Kasutada üks-kaks korda nädalas kombinatsioonis teiste antud sarj preparaatidega. Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.
MAISI PUUDER – pehmendab nahka, avaldab lõõgastavat toimet. Toidab ja tugevdab kudesid ning taastab struktuuri tänu vajalike rasvhapete sisaldusele
BIOAKTIIVNE KALTSIUM– kiirendab ainevahetuse protsesse. Tänu kndate ensüümide aktivatsioonile, kiirendab kõiki naharakkudes toimuvaid reaktsioone. 

APRIKOOSI SEEMNETE ÕLI– rikkalik A ja E grupi vitamiinide sisaldus. Oleohape soodustab naha regeneratsiooniprotsesse ning aeglustab vananemisprotsesse. Põletikuvastane toime, UV kaitse.
METSIKU SAFLORI ÕLI – rikkalik Omega 3 ja 9 aminohapete komplekssi sisaldus. Sisaldab vitamiin K, mis parandab kapillaaride seisundit, võtab ära tundliku naha punetuse. Sisaldab antioksüdante ja vitamiin E, blokeerib vananemismehhanisme.
OLIIVIÕLI -  pehmendab ja toidab nahka, hea antioksüdant  

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: Ampullid 6*3,75 ml Е983

Professionaalne hooldus: Ampullid 6*3,75 ml Е991