TAASTAV KREEM INTENSE REGENERATION


KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Kreemi rikkalik struktuur käivitab naharakkude taastamisprotsesse võideldes öösel väsimuse ja stressi ilmingutega. Hommikuks on nahk värske, puhanud ja peegelpilt kaunis.
Kasutamine: kandke kreem hoolikalt puhastatud nahale  õhtul. Soovitatav kombineerida ühe sama sarja seerumiga ja kasutada kreemi pärast seerumit.

Professionaalne kasutamine: vastavalt protseduuri protokollile

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

VITAMIINIKOKTEIL - E, C, B3, B5 ja B6-vitamiinide kombinatsioon niisutab ja silub nahka, kaitseb vabade radikaalide eest ning parandab nahastruktuuri läbi toonuse ja elastsuse tõstmise.

CHRONODYN - üherakulisest Euglena Gracilis vetikast biotehnoloogia abil saadud preparaat, mis läbi kaltsiumi vabastamise ja ATP sünteesi aktiveerib rakusisesed ainevahetusprotsessid.

COHESIUM –  Ophiopogon Japonicus rabataimest saadud ekstrakt, mis sisaldab fruktosaani (üks suhkru liikidest). Preparaat parandab hüdratsiooni ja aktiveerib geene, mis vastutavad loodusliku niisutava faktori eest. Taastab nahalipiidide struktuuri, parandab sarvkesta rakkude omavahelist haardumist.

POJENGIEKSTRAKT - rahustava ja põletikuvastase toimega. Antioksüdant.

LOOTOSEEKSTRAKT - sisaldab rikkalikult C, B1, B2, B6-vitamiine, aga ka kaaliumit, fosforit, vaske, tsinki ja mangaani. Suurepärased taastamisomadused, käivitab naharakkude regeneratsiooniprotsessid.

PAKEND

Koduhooldus: 50 ml kreemipurk Е1865

Professionaalne hooldus4*8 ml pakend karbis Е1846