DIETETIK

RASVADE AINEVAHETUSE HÄIRETE KORRIGEERIMINE
TÕHUS MÕJU ERINEVATELE TSELLILIIDI TEKKEPÕHJUSTELE. 

GLOBESITY? GLOBAALNE RASVUMISEPIDEEMIA

Üldtuntud tõde on, et liigse kaalu põhjuseks on ebatervislik toitumine ning vähene kehaline aktiivsus.
Tundub, et kõik on lihtne: tuleb vähem süüa ja rohkem liikuda? Tegelikult on olukord aga palju keerulisem… 
Kahjuks on lahutamatuks osaks meie igapäevasest elust saanud toidukaupade tööstustoodang, poolfabrikaatide müük, kiirtoidu tootmisharu areng, kohvikud ning restoranid. Oleks rumal loota leida tervisliku toitumise võimalust supermarketitest või restoranidest, isegi kui need on gurmeerestoranid. Iga poest ostetud tööstustoodangu toode sisaldab erineval määral liigkaloreid või transrasvu, aga ka muid aineid, mis mõjuvad negatiivselt meie organismile.

Euroopa teadlased jätkasid tselluliidi tekkimise uurimist ning avastasid, et transrasvad on käivitajad, mis algatavad patoloogiliste muutuste protsessi rasvkoe tavapärases talituses. Just toksiline reaktsioon signaalmolekulidele kaasab endaga rasvkudede arvu ja suuruse kontrollimatu kasvu.

Mõningatel erijuhtudel, näiteks lipiidide metabolismi patoloogia korral, ei teki ülemäärast rasvmassi kogumist, vaid tekib tselluliit erinevates etappides. Juhul kui rasvaprotsent jääb normi piiridesse, kuid tselluliidikiht on siiski olemas, ei ole abi kehalisest aktiivsusest ning tervislikust toitumisest.
Miks?

Põhjuseks on rasvkoe kindel struktuur liigse rasvumise puhul. Tselluliit on aga restruktureeritud kude, millel puudub selge ülesehitus. Kihid on hõredad, esineb paistetusi ning tihti ka fibroosi. Püsiva ning nähtava tulemuse suudavad sellisel juhul tagada vaid nahale kantavates kosmeetikavahendites sisalduvate toimeainete süsteemne mõju ning seespidiselt manustatavad preparaadid, mis aktiviseerivad ainevahetust. Praktikas esineb tihti olukordi, milles liigrasva puudumine ei välista samal ajal tselluliidi teket. ERICSON LABORATOIRE uus programm DIETETIK tegeleb just selliste probleemide lahendamisega.

PROGRAMM DIETETIK:
MÄRKIMISVÄÄRSED TULEMUSED!

Vabatahtlike naiste seas viidi läbi testid, mis tõestasid uue programmi tõhusust. Silmaga märgatavaid kehakontuuri muutusi, mis toimuvad peamistes probleemsetes piirkondades: reied ja kõht, on tõestatud ultraheli mõõtmise abil:
- 30-60 päeva jooksul vähenes reite piirkonnas rasvkoe sisaldus keskmiselt 7,6% võrra (maksimaalne väärtus 24%)
- 30-60 päeva jooksul vähenes vööümbermõõt 4cm võrra.

SARJA PREPARAADID

Nimetus Kogus
SALENDAV KOMPLEKT KODUHOOLDUSEKS
2*150 ml
SALENDAV KREEM CELLULIT' FUSION 1*150 ml
SEERUM CAFEIN' FAT BURN 1*150 ml